Az endometriózis természetes gyógymódjai

Általunk ajánlott termékek, – melyek természetes összetevőin keresztül – kiváló kiegészítő hatásúak az endometriozis oki kezelése mellett. Gyógyszernek nem minősülő készítmények egy zárt körű értékesítési hálózaton keresztül vásárolhatóak meg, igény esetén beszerzésükben tudunk segíteni.

A progeszteron krém enyhíti a menstruáció alatt jelentkező tüneteket, mint amilyenek a menstruációs görcsök, hasmenés, székrekedés, erős vérzés. Úgy gondolják, hogy lassítja az endometriózis szöveteinek felépülését is.

Az OMEGA-3 olajokról úgy találták, hogy jótékony hatással lehetnek az endometriózis kezelésében, de célszerű tiszta halolajkapszulát alkalmazni a bizonytalan tisztaságú tengeri halak fogyasztása helyett. Napi 5-6 gramm szükséges / ARCTIC SEA /

A B-VITAMINOKAT, a C-VITAMINT a CINKET és a KALCIUMOT valamint a MAGNÉZIUMOT vitaminkomplexek formájában érdemes pótolni. Fontos, hogy a kalciumot sosem magában, hanem 2:1 vagy 3:1 arányban a magnéziummal együtt kell fogyasztani. / ROYAL JELLY,ABSORBENT C, BERRY NECTAR, NATURE MIN, CALCIUM PLUS/

Gyógynövények közül az emésztést támogató hazai növények: aranygyökér, a gyermekláncfű, az articsóka, a máriatövis, és a bojtorján javítja az emésztést. A gyömbértea hatékonyan enyhíti a hányingert, ami jelentkezhet.

Egyéb természetgyógyászati módszerek is hatékonynak bizonyultak, beleértve a hő-, fény és hidroterápiákat, elsősorban a fájdalmas tünetek enyhítésében.

Berry 1-2×0,3-0,5 dl
Multi Maca 2×1
Royal jelly 2×1
Nature min 2-1-2
Arctic sea 2×1
Nature’s 18 2×1